BloteVoetenPark

Discover YOUR nature!

BloteVoetenHut

Sfeervolle brasserie en natuurterras

Aan het begin van het BloteVoetenPark, te midden van de prachtige natuur, ligt de sfeervolle BloteVoetenHut met natuurterras. Genietend in de zon of schaduw is het hier heerlijk vertoeven, zowel bij goed als ‘slecht’ weer. Kinderen vermaken zich prima op het speeltoestel dat zichtbaar is vanaf het terras. Voor de allerkleinsten zijn er diverse peuterspeeltoestellen en speelgoed dat je kind uitdaagt om zelfstandig te spelen.  Zo is er een sensory tafel, een keukentje, klautermateriaal en nog veel meer. Kom je ook genieten?

Schoenen mogen aanblijven

De BloteVoetenHut en natuurterras zijn vrij toegankelijk, ook voor wandelaars, fietsers en voorbijgangers. De schoenen mogen dan ook aanblijven! Honden zijn  van harte welkom, behalve op het BloteVoetenPad (de wandeling) zelf.

Koffie, thee en kleine kaart

Schakel even af onder het genot van een kopje heerlijke verse Fairtrade koffie of thee, een bio-sapje, een glas wijn of een lekker biertje. Stil jouw honger met een stuk Limburgse vlaai, een heerlijk broodje gezond, verse soep of pannenkoek. Onze keuken houdt ook rekening met verschillende diëten. Zo staan er ook veganistische en gluten- of lactosevrije opties op onze kaart.  Bekijk hier  onze kleine kaart.

Legio mogelijkheden voor groepen

Voor groepen, biedt de BloteVoetenHut diverse mogelijkheden. Wij organiseren arrangementen, workshops, soepbuffet of brunch. In combinatie met een bezoek aan het BloteVoetenPark of zonder deze wandeling is de BloteVoetenHut de gezellige ruimte voor uw bijeenkomst, familiedag of feestje. Neem voor een aanbod op maat contact met ons op Bekijk hier de mogelijkheden voor groepen vanaf 12 personen.

In het BloteVoetenPark, BloteVoetenHut en natuurterras is picknicken niet toegestaan. Voor en na de wandeling kun je in de BloteVoetenHut terecht voor ijs, drank en een goed verzorgde lunch.

Openingstijden

Juni, juli en augustus:
Dagelijks van 10:00 - 18:00 uur

Maart, april, mei, september, oktober, november en december:
Woensdag t/m zondag van 10:00 - 17:00 uur

 

Slider 1 Slider 1 Slider 1